Hotel Emma

South Teksas Plains, San Antonio
Hotel Emma Genel
Hotel Emma Genel
Hotel Emma Genel
Hotel Emma Genel
Hotel Emma Genel
Image More +69 fotoğraf
Hotel Emma
136 E Grayson South Teksas Plains, San Antonio

Hotel Emma misafirlere San Antonio (Midtown) bölgesinde, Pearl District Alışveriş Bölgesi ve San Antonio Nehri yakınında olacaksınız. Bu 5 yıldızlı apart daire San Antonio Sanat Müzesi ile 1,6 km ve Trinity Üniversitesi ile 2,3 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 146 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Artesian River Cellar)
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Landmark Brewhouse)
Süit
Süit
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Artesian Brewhouse)
Room
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Brewhouse)
Room
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (River Cellar)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Landmark Brewhouse)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Landmark River Cellar)
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Landmark River Cellar)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras (River Cellar)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x