Hotel Emily

Pachuca
Hotel Emily Genel
Hotel Emily Genel
Hotel Emily Genel
Hotel Emily Öne Çıkan Resim
Hotel Emily Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Emily
Plaza Independencia S/N Col. Centro , Pachuca

Hotel Emily misafirlere Pachuca merkezinde, Bağımsızlık Meydanı ve Pachuca Anıt Saati yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Mineria Müzesi ve Tarih Arşivi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Hidalgo Tiyatro Binası ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin Meksika mutfağı alanında uzman restoranı Restaurante Chips misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 69 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x