Hotel Els Arenals

Costa De Valencia, Almarda
Hotel Els Arenals Genel
Hotel Els Arenals Genel
Hotel Els Arenals Genel
Hotel Els Arenals Genel
Hotel Els Arenals Genel
Image More +61 fotoğraf
Hotel Els Arenals
Felisa Longas 1 Costa De Valencia, Almarda

Sagunto bölgesindeki Hotel Els Arenals misafirlere deniz kıyısında, Platja de Canet ile Raco de Mar Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel Playa Malvarrosa de Corinto ile 2,5 mi (4,1 km) ve Platja d'Almenara ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Els Arenals Hotel Els Arenals misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 56 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x