Hotel Elizabeth

Rimini Coast, Rimini
Hotel Elizabeth Öne Çıkan Resim
Hotel Elizabeth İç Mekan
Hotel Elizabeth Kahvaltı
Hotel Elizabeth Oda Düzeni
Hotel Elizabeth Banyo Tipleri
Image More +15 fotoğraf
Hotel Elizabeth
Viale Napoli 3 Viserba Rimini Coast, Rimini

Hotel Elizabeth misafirlere Rimini (Viserba) bölgesinde, Arenas Su Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Lido San Giuliano ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Minyatür İtalya ile 2,3 mi (3,7 km) ve Rimini Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Küçük otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu küçük otelde, 2 kat olan 1 bina var ve misafirler için yakın çevrede ücretsiz otopark var. Temel imkanlar arasında sigara içmek için özel alanlar bulunuyor.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x