Hotel Elektor

Kent Merkezi, Krakow
Hotel Elektor Genel
Hotel Elektor Genel
Hotel Elektor Genel
Hotel Elektor Genel
Hotel Elektor Öne Çıkan Resim
Image More +63 fotoğraf
Hotel Elektor
Szpitalna 28 Kent Merkezi, Krakow

Hotel Elektor size Krakow merkezinde, Royal Road ve Main Market Square ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Oskar Schindler Fabrikası ile 2,1 mi (3,3 km) ve Wawel Şatosu ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

21 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Krakow bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Oda (Interior room without outside view)
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Küvet
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x