Hotel Elegans

Kuzeydoğu Bulgaristan, Varna
Hotel Elegans Genel
Hotel Elegans Dış Mekan
Hotel Elegans Dış Mekan
Hotel Elegans Kahvaltı
Hotel Elegans Kahvaltı
Image More +21 fotoğraf
Hotel Elegans
Gabrovo 24 Kuzeydoğu Bulgaristan, Varna

Hotel Elegans misafirlere Varna (Varna Kent Merkezi) bölgesinde, Navy General Staff ve Tabanata ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Altın Kum Plajı ile 11,9 mi (19,2 km) ve Roman baths Varna ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 odada şömine ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca kuaför, genel oturma odası ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x