Hotel El Portico

Central Valley, San Jose De La Montana
Hotel El Portico Öne Çıkan Resim
Hotel El Portico Dış Mekan
Hotel El Portico Dış Mekan
Hotel El Portico Dış Mekan
Hotel El Portico Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Hotel El Portico
4 Km este del Cruce de Barva Birri Central Valley, San Jose De La Montana

Hotel El Portico konaklamanızda San Jose De La Montana bölgesinde, Braulio Carrillo Ulusal Parkı ile 3,8 km (2,3 mi) ve Barva Yanardağı ile 10,7 km (6,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Oxígeno Human Playground Alışveriş Merkezi ile 13,6 km (8,4 mil) ve Poas Volcano Ulusal Parkı ile 28,9 km (18 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Exclusive
Exclusive Oda
Room
Romantic Kulübe, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şömine, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x