Hotel El Paster

Trentino Ski East, San Giovanni di Fassa
Hotel El Paster Genel
Hotel El Paster Genel
Hotel El Paster Genel
Hotel El Paster Öne Çıkan Resim
Hotel El Paster Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Hotel El Paster
36 Strada Tita Piaz Trentino Ski East, San Giovanni di Fassa

Hotel El Paster konaklamanızda San Giovanni di Fassa bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, 217 Vajolet I ve QC Terme Dolomiti Kaplıcası ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Pozza-Buffaure Teleferiği ile 2,5 km (1,6 mil) ve Col Rodella Teleferiği ile 6,7 km (4,2 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x