Hotel El Maragato

Central Valley, San Jose
Hotel El Maragato Öne Çıkan Resim
Hotel El Maragato Dış Mekan
Hotel El Maragato Dış Mekan
Hotel El Maragato Dış Mekan
Hotel El Maragato Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hotel El Maragato
Ave Central between street 1 and 3 Central Valley, San Jose

Hotel El Maragato misafirlere San Jose merkezinde, Kültür Meydanı ve Pre-Colombian Gold Museum yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Sabana Parkı ile 2 mi (3,3 km) ve Kosta Rika Ulusal Stadyumu (Estadio Nacional de Costa Rica) ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Restaurante Maragato ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler 39 ayrı ayrı döşenmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 25-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Kumar oynayarak eğlenmek istiyorsanız, (ücretli)kumarhane servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. San Jose bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 65 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x