Hotel El Jardín de la Abadía

Arroyo de la Encomienda
Hotel El Jardín de la Abadía Genel
Hotel El Jardín de la Abadía Genel
Hotel El Jardín de la Abadía Genel
Hotel El Jardín de la Abadía Dış Mekan
Hotel El Jardín de la Abadía Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Hotel El Jardín de la Abadía
Calle san Jose n 3 , Arroyo de la Encomienda

Arroyo de la Encomienda bölgesindeki Hotel El Jardín de la Abadía konaklamanızda, Pisuerga ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Simancas Kalesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Rio Shopping ile 2,4 mi (3,9 km) ve Museo de la Ciencia ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Restoranda Hotel El Jardín de la Abadía misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Family
Family Apart Daire
Süit
Süit
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x