Hotel El Cortijo

Neuquén, Neuquen
Hotel El Cortijo Genel
Hotel El Cortijo Genel
Hotel El Cortijo Genel
Hotel El Cortijo Öne Çıkan Resim
Hotel El Cortijo Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel El Cortijo
Bartolome Mitre 526 Neuquén, Neuquen

Neuquen bölgesindeki Hotel El Cortijo konaklamanızda, Ulusal Güzel Sanatlar Müzesi ve Museo Nacional de Bellas Artes ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel San Martin Neuquen Anıtı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Maria Auxiliadora Semti ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 65 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Single
Room
Superior Doble
Room
Superior Triple
Room
Suite Single
Room
Suite Doble

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x