Hotel Edelweiss

Western Sicily, Erice
Hotel Edelweiss Öne Çıkan Resim
Hotel Edelweiss Dış Mekan
Hotel Edelweiss Dış Mekan
Hotel Edelweiss Dış Mekan
Hotel Edelweiss Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Hotel Edelweiss
Cortile Padre Vincenzo, 5 Western Sicily, Erice

Hotel Edelweiss konaklamanızda Erice bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Cordici Kent Müzesi yakınında Torretta Pepoli ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Trapani-Erice Teleferiği Dağ İstasyonu ile 1 km (0,6 mil) ve Venere Kalesi ile 1,9 km (1,2 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x