Hotel Edel Warme

Furano
Hotel Edel Warme Genel
Hotel Edel Warme Öne Çıkan Resim
Hotel Edel Warme Dış Mekan
Hotel Edel Warme Dış Mekan
Hotel Edel Warme Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Hotel Edel Warme
Kitanomine-cho 9-20 , Furano

Furano bölgesindeki Hotel Edel Warme misafirlere iskele üstünde, Prince Snow Resort Furano ile Asahigaoka Sogotoshi Parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Furano Kayak Merkezi ile 2,5 mi (4 km) ve Furano Tapınağı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Edel Warme, Hotel Edel Warme misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 74 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve otomatik satış makinesi vardır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Dört
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, Sigara İçilmez (Japanese & Western Style)
Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese-style)
Superior
Superior Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Family Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Executive Oda, Sigara İçilmez
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x