Hotel EcoSki by bund

Seven Lakes Road, San Carlos De Bariloche
Hotel EcoSki by bund Genel
Hotel EcoSki by bund Öne Çıkan Resim
Hotel EcoSki by bund Dış Mekan
Hotel EcoSki by bund İç Mekan
Hotel EcoSki by bund İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hotel EcoSki by bund
Quaglia 281 Seven Lakes Road, San Carlos De Bariloche

Hotel EcoSki by bund konaklamanızda San Carlos de Bariloche merkezinde, Bariloche Kültür Merkezi ve Playa Centro ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Piedras Blancas Seyir Terası ile 7,3 km (4,5 mil) ve Cerro Otto ile 9,6 km (6 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 55 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x