Hotel Eco Tree

Gandaki Zone, Pokhara
Hotel Eco Tree Genel
Hotel Eco Tree Genel
Hotel Eco Tree Genel
Hotel Eco Tree Öne Çıkan Resim
Hotel Eco Tree Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Hotel Eco Tree
16th Street Samikopatan, Lakeside Gandaki Zone, Pokhara

Pokhara bölgesindeki Hotel Eco Tree size Phewa Lake ve Barahi Tapınağı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pokhara Regional Museum ile 3,8 km (2,4 mil) ve Devi Şelalesi ile 4,3 km (2,7 mil) mesafede.

Restarurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x