Hotel Eagle Zone

Gandaki Zone, Pokhara
Hotel Eagle Zone Öne Çıkan Resim
Hotel Eagle Zone Dış Mekan
Hotel Eagle Zone Dış Mekan
Hotel Eagle Zone Kahvaltı
Hotel Eagle Zone Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Hotel Eagle Zone
Baidam Rd Khahare, Bangladi opposite of fuel bar Gandaki Zone, Pokhara

Pokhara bölgesindeki Hotel Eagle Zone konaklamanızda, Ratna Mandir Tapınağı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Barahi Tapınağı ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Phewa Lake ile 0,1 mi (0,2 km) ve Pokhara Museum ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x