Hotel e Pousada Cataratas

Foz Do Iguacu
Hotel e Pousada Cataratas Öne Çıkan Resim
Hotel e Pousada Cataratas Dış Mekan
Hotel e Pousada Cataratas Dış Mekan
Hotel e Pousada Cataratas Dış Mekan
Hotel e Pousada Cataratas Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Hotel e Pousada Cataratas
Parigot de Souza, 180 Bairro Vila Yolanda , Foz Do Iguacu

Hotel e Pousada Cataratas misafirlere Foz do Iguacu (Vila Yolanda) bölgesinde, Catuai Palladium Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Kuş Parkı ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pousada otel Üç Sınır İşareti ile 5,5 km (3,4 mil) ve Duty Free Shop Puerto Iguazu ile 8,8 km (5,5 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Oda
Room
Quarto Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x