Hotel Duo

Wallachia, Horní Bečva
Hotel Duo Genel
Hotel Duo Genel
Hotel Duo Genel
Hotel Duo Genel
Hotel Duo Genel
Image More +44 fotoğraf
Hotel Duo
Horní Becva 216 Wallachia, Horní Bečva

Hotel Duo misafirlere Horní Bečva bölgesinde, golf sahasına yakın ve Church of Saint Friderik ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Bílá Ski Resort ile 7,1 mi (11,4 km) ve Valassky Golf Club ile 9,5 mi (15,2 km) mesafede.

Hotel Duo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 55 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve saç kurutma makinesi.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca 2 spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (LUX)
Üç
Üç Kişilik Oda (LUX)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (LUX)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x