Hotel Dubrovnik

Yucatan Yarımadası, Merida
Hotel Dubrovnik Genel
Hotel Dubrovnik Genel
Hotel Dubrovnik Genel
Hotel Dubrovnik Öne Çıkan Resim
Hotel Dubrovnik Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Hotel Dubrovnik
Carretera Merida-Progreso KM 10.3 Tablaje Yucatan Yarımadası, Merida

Mérida bölgesindeki Hotel Dubrovnik misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Harbor Yaşam ve Alışveriş Merkezi ve Yucatan Siglo XXI Kongre Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Paseo de Montejo ile 4,7 km (3 mil) ve La Isla Mérida Cabo Norte Alışveriş Merkezi ile 5,1 km (3,2 mil) mesafede.

Yemek servisi için dubrava ideal; otelin havuz kenarı restoranı içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 20 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Oda
City
City Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x