Hôtel du parc

Val-d'Aigoual
Hôtel du parc Genel
Hôtel du parc Öne Çıkan Resim
Hôtel du parc Kahvaltı
Hôtel du parc Yerinde Yemek
Hôtel du parc Banyo Özellikleri
Image More +10 fotoğraf
Hôtel du parc
hôtel du parc , Val-d'Aigoual

Val-d'Aigoual bölgesindeki Hôtel du parc misafirlere dağda, Causses and the Cévennes, Mediterranean agro-pastoral Cultural Landscape ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Abime de Brambiau ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Cévennes Ulusal Parkı ile 16,4 mi (26,4 km) ve Mont Aigoual ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için restaurant du parc ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x