Hotel Du Littoral

Port Gentil
Hotel Du Littoral Genel
Hotel Du Littoral Öne Çıkan Resim
Hotel Du Littoral Dış Mekan
Hotel Du Littoral Dış Mekan
Hotel Du Littoral Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Hotel Du Littoral
Quartier Littoral , Port Gentil

Port Gentil bölgesindeki Hotel Du Littoral konaklamanızda, Sogara Plajı ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Oda (Medium)
Room
Oda (VIP)
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x