Hotel du Lauragais

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Villefranche-de-Lauragais
Hotel du Lauragais Genel
Hotel du Lauragais Öne Çıkan Resim
Hotel du Lauragais Dış Mekan
Hotel du Lauragais Dış Mekan
Hotel du Lauragais Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel du Lauragais
15, rue de la République Midi-pyrenees (orta Pireneler), Villefranche-de-Lauragais

Villefranche-de-Lauragais bölgesindeki Hotel du Lauragais konaklamanızda, Canal du Midi ve Col de Naurouze ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Cite de l'Espace ile 19,6 mi (31,5 km) ve Capitole de Toulouse ile 21,9 mi (35,3 km) mesafede.

Hotel du Lauragais misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca bisiklet saklama alanı ve elektrikli bisiklet şarj istasyonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x