Hôtel du Col de la Machine

Rhone-alpes, Saint-Jean-en-Royans
Hôtel du Col de la Machine Genel
Hôtel du Col de la Machine Genel
Hôtel du Col de la Machine Genel
Hôtel du Col de la Machine Öne Çıkan Resim
Hôtel du Col de la Machine Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hôtel du Col de la Machine
10 880 Route de Lente Rhone-alpes, Saint-Jean-en-Royans

Saint-Jean-en-Royans bölgesindeki Hôtel du Col de la Machine misafirlere bölge parkında, Musee du Royans - Vie et Traditions ve Col de la Machine ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Le Musee de l'eau Su Müzesi ile 8,6 mi (13,9 km) ve The Wonderful World of Elves ile 8,9 mi (14,2 km) mesafede.

Le Col de La Machine, Hôtel du Col de la Machine misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x