Hôtel du Château & Spa Gemology

Carcassonne Semti, Carcassonne
Hôtel du Château & Spa Gemology Genel
Hôtel du Château & Spa Gemology Genel
Hôtel du Château & Spa Gemology Genel
Hôtel du Château & Spa Gemology Öne Çıkan Resim
Hôtel du Château & Spa Gemology Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Hôtel du Château & Spa Gemology
2 Rue Camille Saint Saens Carcassonne Semti, Carcassonne

Hôtel du Château & Spa Gemology misafirlere Carcassonne (Carcassonne Şehri) bölgesinde, Chateau Comtal ve Porte Narbonnaise yakınında. Bu 4 yıldızlı otel Le Musee de la Torture de Carcassone ile 0,3 mi (0,4 km) ve St. Nazaire ve St. Celse Bazilikası ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve buhar odası gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Chambre
Chambre Supérieure Triple
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Suite Triple
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x