Hotel du Bastier

Provence (bölge), Ginasservis
Hotel du Bastier Dış Mekan
Hotel du Bastier Dış Mekan
Hotel du Bastier Dış Mekan
Hotel du Bastier Dış Mekan
Hotel du Bastier Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel du Bastier
1700 route de Saint Paul Provence (bölge), Ginasservis

Hotel du Bastier konaklamanızda Ginasservis bölgesinde, Verdon Bölge Doğa Parkı ile 0,1 km (0,1 mi) ve Montagne Sainte Victoire Sıradağları ile 48,1 km (29,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Cours Mirabeau ile aynı bölgededir.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için l'endroit restoranı ideal, bu restoran Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ginasservis bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı (Leopard)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Zebra 1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x