Hotel Dreimädelhaus

Northeast Lake District, Espelkamp
Hotel Dreimädelhaus Öne Çıkan Resim
Hotel Dreimädelhaus Kahvaltı
Hotel Dreimädelhaus Kahvaltı
Hotel Dreimädelhaus Yerinde Yemek
Hotel Dreimädelhaus Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Hotel Dreimädelhaus
Hauptstrasse 28 Northeast Lake District, Espelkamp

Espelkamp bölgesindeki Hotel Dreimädelhaus konaklamanızda TERRA.vita Nature Park ve Hille Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Dümmer Nature Park ile 8,9 mi (14,3 km) ve Potts Parkı ile 13,1 mi (21,1 km) mesafede.

Hotel Dreimädelhaus misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 21 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda (Sonja )
Tek
Tek Kişilik Oda (Anke)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Jutta )
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (Jutta )
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Jutta)
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (Jutta )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x