Hotel Drazica

Hırvatistan Adaları, Krk
Hotel Drazica Genel
Hotel Drazica Genel
Hotel Drazica Genel
Hotel Drazica Genel
Hotel Drazica Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Hotel Drazica
Ružmarinska 6 Hırvatistan Adaları, Krk

Hotel Drazica misafirlere Krk bölgesinde, plajda, Kvarner Koyu ile Punta di Galetto Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Drazica Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Koralj Beach ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda Hotel Drazica misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 137 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortları, su kaydırağı ve spor salonu vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Balkon
Süit,
Süit, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Park Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Family Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x