Hotel Dori

Güney Garda Gölü, Italian Alps
Hotel Dori Genel
Hotel Dori Genel
Hotel Dori Öne Çıkan Resim
Hotel Dori Dış Mekan
Hotel Dori Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Dori
Via Milano 5-7 Güney Garda Gölü, Italian Alps

Hotel Dori size Peschiera del Garda merkezinde, Gardaland ve Porta Brescia ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Sigurta Parkı ile 6,9 mi (11,1 km) ve Scaliger Kalesi ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x