Hotel Dorado Ferial

Bogota
Hotel Dorado Ferial Genel
Hotel Dorado Ferial Genel
Hotel Dorado Ferial Öne Çıkan Resim
Hotel Dorado Ferial Dış Mekan
Hotel Dorado Ferial Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Dorado Ferial
Calle 25 # 38 - 08 , Bogota

Hotel Dorado Ferial misafirlere Bogotá merkezinde, Calle 26 ve Corferias ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bogotá ABD Elçiliği ile 0,9 mi (1,5 km) ve Park 93 ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x