Hotel Donde Marcelo

Sierra, Banos
Hotel Donde Marcelo Genel
Hotel Donde Marcelo Genel
Hotel Donde Marcelo Genel
Hotel Donde Marcelo Genel
Hotel Donde Marcelo Öne Çıkan Resim
Image More +56 fotoğraf
Hotel Donde Marcelo
Ambato y Pasaje Herrera Sierra, Banos

Hotel Donde Marcelo misafirlere Baños de Agua Santa merkezinde, Meryem Ana Kutsal Su Kilisesi ve Sebastian Acosta Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Termas de la Virgen ile 0,2 mi (0,4 km) ve Banos Merkez Pazarı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x