Hotel Don Fadrique

Alba de Tormes
Hotel Don Fadrique Genel
Hotel Don Fadrique Öne Çıkan Resim
Hotel Don Fadrique İç Mekan
Hotel Don Fadrique İç Mekan
Hotel Don Fadrique İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Don Fadrique
Carretera Salamanca-Alba km 17 , Alba de Tormes

Alba de Tormes bölgesindeki Hotel Don Fadrique konaklamanızda, Santa Teresa Bazilikası ve Madres Carmelitas Descalzas Manastırı ve Museo Carmelitano Carmus Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu butik otel War Zone Indoor ile 11,7 mi (18,9 km) ve Enrique Estevan Köprüsü ile 12 mi (19,3 km) mesafede.

Hotel Don Fadrique misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

14 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x