Hotel Domu Incantada

Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Muravera
Hotel Domu Incantada Genel
Hotel Domu Incantada Genel
Hotel Domu Incantada Genel
Hotel Domu Incantada Genel
Hotel Domu Incantada Genel
Image More +88 fotoğraf
Hotel Domu Incantada
Loc. Bingia e Susu Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Muravera

Muravera bölgesindeki Hotel Domu Incantada misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Donna Francesca Sanna Sulis Müzesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Torresalinas Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Colostrai Plajı ile 9,5 km (5,9 mi) ve Porto Corallo Plajı ile 9,9 km (6,2 mi) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Domu Incantada ideal; otelin deniz ürünleri restoranı içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada minibar mevcuttur. Odanızda memory foam (visko elastik) yatak bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Muravera bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x