Hotel Dom Rafael Premium

Santa Maria
Hotel Dom Rafael Premium Genel
Hotel Dom Rafael Premium Genel
Hotel Dom Rafael Premium Genel
Hotel Dom Rafael Premium Genel
Hotel Dom Rafael Premium Genel
Image More +38 fotoğraf
Hotel Dom Rafael Premium
R. Cel. Ernesto Becker, 1816 , Santa Maria

Hotel Dom Rafael Premium misafirlere Santa Maria (Santa Maria Centro) bölgesinde, Bölge Katedrali Dini Sanatlar Müzesi ve Treze de Maio Tiyatrosu ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gama d'Eca Eğitim Müzesi ile 0,6 mi (1 km) ve Edmundo Cardoso Müze Evi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 76 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x