Hotel Dolma Residency

Jammu & Kashmir Ski, Leh
Hotel Dolma Residency Öne Çıkan Resim
Hotel Dolma Residency Dış Mekan
Hotel Dolma Residency Dış Mekan
Hotel Dolma Residency Yerinde Yemek
Hotel Dolma Residency Oda Manzaraları
Image More +12 fotoğraf
Hotel Dolma Residency
Malpak, Near Dolphin Restaurant Jammu & Kashmir Ski, Leh

Leh bölgesindeki Hotel Dolma Residency konaklamanızda, Monastery Circuit ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Jama Masjid - Leh ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chowkhang Gompa ile 0,3 mi (0,4 km) ve Main Bazaar ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için limuzin hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Dubleks, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x