Hotel do Cabo

Joao Pessoa
Hotel do Cabo Öne Çıkan Resim
Hotel do Cabo İç Mekan
Hotel do Cabo Banyo Tipleri
Hotel do Cabo Dış Mekanlar
Hotel do Cabo Oda
Image More +9 fotoğraf
Hotel do Cabo
Rua Osiris de Beli, 103 , Joao Pessoa

Hotel do Cabo misafirlere Joao Pessoa (Cabo Branco) bölgesinde, Cabo Branco Plajı yakınında ve Tambau Plajı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Tamandare Sculpture ile 0,9 mi (1,4 km) ve Jose Americo Konutu ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x