Hotel Diwas

Puerto Cabezas
Hotel Diwas Öne Çıkan Resim
Hotel Diwas Dış Mekan
Hotel Diwas Dış Mekan
Hotel Diwas Dış Mekan
Hotel Diwas Kahvaltı
Image More +5 fotoğraf
Hotel Diwas
Bilwi , Puerto Cabezas

Puerto Cabezas bölgesindeki Hotel Diwas konaklamanızda, Casa Museo Judith Kain ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Mercado Municipal ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu her şey dâhil otel Yedinci Gün Adventist Kilisesi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Şehir İskelesi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, lobide kahve servisi ve kilitli dolap mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

x