Hotel Diana

French Riviera (bölge), Vence
Hotel Diana Genel
Hotel Diana Genel
Hotel Diana Öne Çıkan Resim
Hotel Diana Dış Mekan
Hotel Diana Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Hotel Diana
79 avenue des Poilus French Riviera (bölge), Vence

Hotel Diana Vence merkezinde, Vence Müzesi - Emile Hugues Vakfı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Vence Katedrali ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Chapelle du Rosaire ile 0,8 km (0,5 mil) ve Maeght Vakfı ile 5,6 km (3,5 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 27 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Junior
Junior Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x