Hotel Diamante Querétaro

Bajio, Queretaro
Hotel Diamante Querétaro Genel
Hotel Diamante Querétaro Genel
Hotel Diamante Querétaro Genel
Hotel Diamante Querétaro Genel
Hotel Diamante Querétaro Genel
Image More +74 fotoğraf
Hotel Diamante Querétaro
Anillo Vial II Fray Junípero Serra 1500 Colonia Arboledas Bajio, Queretaro

Queretaro bölgesindeki Hotel Diamante Querétaro misafirlere iş merkezinde, Santiago de Queretaro Su Kemeri ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Puerta la Victoria Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Josefa Ortiz de Domínguez Oditoryumu ile 6,5 km ve Corregidora Stadyumu ile 7,6 km mesafede.

Yemek servisi için Thandi ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 5.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

139 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Queretaro bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 120298 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x