Hotel Diamante

Serra De Tramuntana, Calvia
Hotel Diamante Genel
Hotel Diamante Öne Çıkan Resim
Hotel Diamante Dış Mekan
Hotel Diamante Kahvaltı
Hotel Diamante Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Hotel Diamante
Carrer Palmira, 4 Paguera Serra De Tramuntana, Calvia

Hotel Diamante size Calvia merkezinde, Playa de Palmira ile 3 dakika yürüyüş ve Playa de Tora ile 8 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palma de Mallorca Limanı ile 11,6 mi (18,7 km) ve Cala Mayor Plajı ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet saklama alanı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x