Hôtel des Quinconces

Aquitaine, Bordo
Hôtel des Quinconces Genel
Hôtel des Quinconces Genel
Hôtel des Quinconces Genel
Hôtel des Quinconces Genel
Hôtel des Quinconces Genel
Image More +89 fotoğraf
Hôtel des Quinconces
22 Cours du Maréchal Foch Aquitaine, Bordo

Hôtel des Quinconces misafirlere Bordo merkezinde, Jardin Public ve Place des Quinconces ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Place de la Bourse ile 0,7 mi (1,2 km) ve Şarap Şehri Müzesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler (ücretli) kumarhane servisini kullanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Chene)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Marronnier)
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Erable)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Kinmokusei)
Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet (Jatoba)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Zemin Kat (Santalum)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Laurel)
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Noyer)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x