Hôtel des Prélats

Lorraine, Nancy
Hôtel des Prélats Genel
Hôtel des Prélats Öne Çıkan Resim
Hôtel des Prélats Dış Mekan
Hôtel des Prélats Dış Mekan
Hôtel des Prélats Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Hôtel des Prélats
56 Place Monseigneur Ruch Lorraine, Nancy

Hôtel des Prélats misafirlere Nancy merkezinde, Cathédrale Notre-Dame-de-l’Annonciation ve Nancy Katedrali yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nancy Hotel de Ville ile 0,4 mi (0,7 km) ve Place Stanislas ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve LCD televizyon bulunan 41 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Nancy bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Traditional
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x