Hotel Denkmal 13 – Rostock

East Coast, Mitte
Hotel Denkmal 13 – Rostock Genel
Hotel Denkmal 13 – Rostock Öne Çıkan Resim
Hotel Denkmal 13 – Rostock Dış Mekan
Hotel Denkmal 13 – Rostock İç Mekan
Hotel Denkmal 13 – Rostock İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Denkmal 13 – Rostock
Grosse Wasserstrasse 30 East Coast, Mitte

Hotel Denkmal 13 – Rostock misafirlere Rostock merkezinde, Taş Kapı ve Belediye Sarayı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Warnemunde Plajı ile 12,4 mi (19,9 km) ve Kerkhofhaus ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Barilis ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x