Hotel del Viale

Italian Alps
Hotel del Viale Genel
Hotel del Viale Genel
Hotel del Viale Öne Çıkan Resim
Hotel del Viale Dış Mekan
Hotel del Viale Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel del Viale
Viale Monte Bianco, 74 , Italian Alps

Hotel del Viale misafirlere Courmayeur bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Courmayeur Ski Area ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Abruzzi Dükü Dağ Müzesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Mont Blanc ile 5,8 mi (9,3 km) ve Pre-Saint-Didier Spa ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için minibar olan 23 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, kayak dolabı ve lobide şömine vardır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x