Hotel del Sur

Central Valley, San Isidro
Hotel del Sur Genel
Hotel del Sur Genel
Hotel del Sur Genel
Hotel del Sur Genel
Hotel del Sur Genel
Image More +45 fotoğraf
Hotel del Sur
San Isidro Del General Central Valley, San Isidro

Daniel Flores bölgesindeki Hotel del Sur konaklamanızda, Alexander Skutch Kuş Barınağı ile 6,8 mi (10,9 km) ve Quebradas Biological Center ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Miravalles Cross ile 8,7 mi (13,9 km) ve Chirripo Ulusal Parkı ile 10,8 mi (17,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan La Troja yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

58 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard A/C
Superior
Superior Plus
Room
Superior
Room
Standard 2 Queen with fan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x