Hotel de Saxe

Landkreis Leipzig, Leipzig
Hotel de Saxe Genel
Hotel de Saxe Öne Çıkan Resim
Hotel de Saxe Dış Mekan
Hotel de Saxe Dış Mekan
Hotel de Saxe İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel de Saxe
Gohliser Straße 25 Landkreis Leipzig, Leipzig

Hotel de Saxe misafirlere Leipzig (Nord) bölgesinde, Leipzig Hayvanat Bahçesi ve Schillerhaus ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Red Bull Arenası ile 1,8 mi (2,9 km) ve Leipziger Auwald ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

La Che, Hotel de Saxe misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

33 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x