Hotel De Rond Hanoi

Kuzey Vietnam, Hanoi
Hotel De Rond Hanoi Genel
Hotel De Rond Hanoi Öne Çıkan Resim
Hotel De Rond Hanoi Dış Mekan
Hotel De Rond Hanoi Dış Mekan
Hotel De Rond Hanoi İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel De Rond Hanoi
15 tong dan - Old Quater - Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

Hotel De Rond Hanoi Hanoi merkezinde, Hanoi Opera Salonu ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Hoan Kiem Gölü ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,8 km (0,5 mil) ve Hanoi Eski Kent Bölgesi Gece Pazarı ile 1,2 km (0,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Royal Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Presidential Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x