Hotel De la Plage d'Erquy

Emerald Coast, Erquy
Hotel De la Plage d'Erquy Genel
Hotel De la Plage d'Erquy Öne Çıkan Resim
Hotel De la Plage d'Erquy Dış Mekan
Hotel De la Plage d'Erquy Dış Mekan
Hotel De la Plage d'Erquy Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel De la Plage d'Erquy
21, Boulevard De La Mer Emerald Coast, Erquy

Hotel De la Plage d'Erquy misafirlere Erquy bölgesinde, plajda, Cote de Geolo ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Plage du Centre ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Erquy Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Plage de Caroual ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restaurant de la Plage, Hotel De la Plage d'Erquy misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda (Mezzanine)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x