Hotel de la Paix

Lower Normandy, Caen
Hotel de la Paix Öne Çıkan Resim
Hotel de la Paix Dış Mekan
Hotel de la Paix Dış Mekan
Hotel de la Paix İç Mekan
Hotel de la Paix İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hotel de la Paix
14, rue Neuve Saint Jean Lower Normandy, Caen

Hotel de la Paix misafirlere Caen merkezinde, St. Pierre Kilisesi ve Maison des Quatrans Tarihi Binası ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St.Jean Kilisesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Caen Güzel Sanatlar Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Business
Business Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x