Hôtel de la Côte d'Or

Burgonya, Semur-en-Auxois
Hôtel de la Côte d'Or Genel
Hôtel de la Côte d'Or Genel
Hôtel de la Côte d'Or Öne Çıkan Resim
Hôtel de la Côte d'Or Dış Mekan
Hôtel de la Côte d'Or Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Hôtel de la Côte d'Or
1 Rue De La Liberte Burgonya, Semur-en-Auxois

Semur-en-Auxois bölgesindeki Hôtel de la Côte d'Or konaklamanızda, Notre Dame Semur-en-Auxois Kilisesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Notre-Dame de Semur-en-Auxois Kilisesi ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Musée Municipal ile 0,4 mi (0,6 km) ve Pinard Bridge ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x