Hôtel de l'Arve

Northern Alps, Chamonix-Mont-Blanc
Hôtel de l'Arve Genel
Hôtel de l'Arve Genel
Hôtel de l'Arve Genel
Hôtel de l'Arve Öne Çıkan Resim
Hôtel de l'Arve Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Hôtel de l'Arve
60 impasse des Anémones Northern Alps, Chamonix-Mont-Blanc

Hôtel de l'Arve misafirlere Chamonix-Mont-Blanc merkezinde, Le Brevent Cable Car yakınında ve Brevent-Flegere Kayak Alanı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Mont Blanc ile 7,9 mi (12,7 km) ve Aiguille du Midi Teleferiği ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 37 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x